Stort jobb i Sandviken

Imorgon ska vi iväg till Sandviken för ett stort jobb i en nybyggd industrilokal. Det kommer bli hårt jobb kan man säga. Vi har hyrt in fem gubbar till för att vi ska kunna få jobbet gjort enligt överenskommelse. Utan extragubbar hade vi absolut inte klarat av jobbet, så man kan väl säga att det var tur att vi hittade så många med kort varsel. Tillsammans med grabbarna får vi också hjälp med golvet. Det ska nämligen göras ett industrigolv Sandviken, och då är det lika bra att ta in experthjälp.

När allt är klart sen är det meningen att ett välrenommerat företag från Tyskland ska flytta in i lokalen, men inte ens vi vet vilken företag det är. Det är hemligt, så det ska bli spännande att se se vilka det blir. Det sägs i alla fall att det kommer skapas runt en 500 nya jobb och det är ju positivt för kommunen.

Det blir ett roligt jobb och alla våra anställda är riktigt taggade för uppgiften. Vi kommer att lära oss mycket på vägen och ett så här stort jobb kommer öppna fler dörr för liknande jobb, och det behövs. Vi behöver jobb som vi kan förlita oss på och som hjälper oss att växa.

Jaja, nu är det snart dags, håll ögonen öppna efter fler blogginlägg. Vi tänker att vi successivt lägger ut bilder på jobbet så ni får vara med hela vägen från start till mål. Allt för våra fina bloggläsare.

Men nu vill vi önska er en underbar vår, för nu är våren här på riktigt och med den kommer ett gott humör, eller hur mina vänner?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *