Bra ventilation är viktigt!

Igår la vi ett golv i en lokal i centrum och det gick bra till en början, sen kände vi oss alla så himla trötta. Nästan så vi höll på att somna. Vi kände oss även lite småsjuka. Vi undrade vad det var som stod på, men så förstod vi att det var ventilationen som var helt kass. Eller kass och kass, den var obefintlig rent ut sagt. Luften stod helt stilla i lokalen och man kände liksom på luftkvaliteten att den var under all kritik.

Chefen sa att så här kan vi inte ha de och så ringde han ventilation rättvik och de vara där på bara nån timma och så löste de problemet under eftremiddagen. Så imorgon får vi börja på ny kila helt enkelt och då med ny och fräsch luft.

Men oj vad ventilation är viktigt. Har aldrig tänkt på det förrän nu, men utan ventilation går de ju inte att göra någonting av värde. man orkar helt enkelt inte. Bra luft är en förutsättning för ett väl utfört arbete. Så då vert man det.

Med ny ventilation blev det fart på medarbetarna och golvet blev klart på bara en vecka. Kunden blev nöjd över golvet men även över att vi hade tagit tag i ventilationsproblemet. Förstår inte hur det orkat jobba i den där dåliga luften, eller så var det så att ventilationen gick sönder när vi var där.

Jaja, hur som helst. Ventilation är i alla fall väldigt viktigt. Dör för ska nu samma ventilationsfirma komma till vår lokal och göra en besiktining av befintligt ventilationssystem, så det känns riktigt bra. Det kan nog bara bli bättre. Vi hoppas på bästa luften 2023 och effektiva medarbetare.

På återseende mina damer och herrar. Hoppas ni har bra ventilation hemma, för det har jag och det är jag glad för.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *