Alla vill bo i Örebro

Kära Örebroare… Ja, så sägs vår konung Carl XVI Gustaf ha sagt när han inledde ett tal i Arboga.

För egen del blir denna inledning dock rätt. Vi befinner oss i hjärtat av Närke, residensstaden Örebro där vi har ett större jobb på gång. Vi ska bland annat lägga industrigolv Örebro men också ordna med laminat- och trägolv. Det är en större industri som håller på att etablera sig i nya lokaler och vi ska tillsammans med ett lokalt företag ombesörja hela bygget.

Än så länge har vi checkat in på ett hotell i centrala Örebro och passat på att utforska staden. Jobbet börjar inte förrän imorgon bitti då vi ska ha en introduktion här på vårt hotell, en liten konferens skulle man kunna säga. Det ska bli härligt att få njuta av en hotellfrukost och få tjöta lite med de andra gubbarna och gummorna som vi ska genomföra det här projektet med.

Jag har bara varit i Örebro som hastigast tidigare så det var roligt att få bekanta sig med staden på riktigt igår. Vi besökte centrala Örebro där vi bokat bord på en mycket trevlig indisk restaurang. Efter en god tikka masala som sköljdes ned med en Kingfisher så var det dags för oss att se hur utelivet såg ut.

Vi började kvällen på en gemytlig pub som jag glömt namnet på. De serverade stout, ale, IPA och Guinness så vi beställde flera rundor och blev kvar en stund.

Därefter rörde vi oss vidare och hittade ett O’Learys som visade fotboll. Vi slog oss ner och tittade på matchen och njöt av ett par härliga Brooklyn Lager.

Sedan var det dags att gå hem till hotellet och knyta sig. Örebro centrum var väldigt trevligt och allt låg inom behagligt gångavstånd, så det var ett stort plus tycker jag.

Nu laddar vi om för arbete.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *