Nytt jobb i ett P-hus!

Hej alla läsare!

Det har blivit dags att uppdatera bloggen och informera er nyfikna läsare om vad vi har för planer under hösten. Vi är väldigt glada över att ha gått in ett större jobb här i Solna. Det är nämligen så att vi ska lägga golv i ett helt parkeringshus. Detta är ett ganska stort jobb eftersom p-huset har flera våningar och vi ska dessutom ta hänsyn till pelare och påkörningsskydd som finns på plats.

Hur som helst så ska det bli väldigt roligt att sätta igång och vi hoppas att det kommer att gå precis så bra som både vi och kunden önskar.

Annars har vi inte legat på latsidan här på Golvläggare Solna. Vi har varit ute på flera mindre jobb sedan semestern tog slut och det har varit väldigt roligt att vara igång igen, även om det alltid är skönt med semester såklart!

Hur ser då våra planer ut framöver? Jo, det här jobbet med parkeringshuset är ju stort så vi har avsatt all personal och all tid fram till jul. Så innan jul är vi tyvärr inte öppna för nya bokningar. Vi har börjat boka upp oss även i januari men för er som vill anlita oss då så finns fortfarande möjligheten.

Vi planerar dessutom att expandera verksamheten och anställa en eller två personer till. Mer information om det och vilka tjänster som vi kommer att söka folk till kommer inom kort. Men ni som är intresserade redan nu kan skicka in era cv:n till oss så återkommer vi om vi har någon öppning som kan vara intressant och som passar era kvalifikationer.

Jobbet i parkeringshuset kommer att komma igång i slutet av september och tanken är att vi ska uppdatera bloggen och även knäppa lite bilder så att ni kan följa vår process där. Mer om det kommer förhoppningsvis i något inlägg under hösten också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *