Vi håller stängt nästa vecka

Bättre sent än aldrig, brukar det ju heta. Det här inlägget skulle vi ha skrivit ut för flera veckor sedan men det har kommit mycket annat emellan. Vi ber om ursäkt för det, men nu till saken.

Nästa vecka kommer vi att hålla stängt. Vi kommer inte att hinna svara i telefon och vi finns heller inte tillgängliga för bokning av uppdrag. Anledningen är att vi ska på utbildning. I den här branschen gäller det att ständigt lära sig nya färdigheter. Nu när vi har fått in så pass mycket större jobb så är det viktigt för oss att alla medarbetare klarar av att köra truck på ett bra sätt eftersom det är så vi fraktar golv när vi är ute på större byggen, exempelvis industrier, och lägger golv över större ytor.

Därför ska vi allihopa iväg på utbildning och ta truckkort eskilstuna så att alla på hela företaget har kompetens och behörighet nog för att köra truck. Detta är något som vi tror kommer att lyfta företaget och vi ser givetvis fram emot att kunna ta in större uppdrag där vi är ute på industrier och inte är beroende av att få hjälp med att köra fram golvet, utan att vi kommer klara av att göra det själva.

Vi hoppas att ni kunder har överseende med att vi håller helt stängt under en hel veckas tid för att göra det här. Vi kommer fortfarande att finnas tillgängliga på mailen då vi svarar så fort vi har tid. Men vi behöver lägga fokus på utbildningen och kommer att ha många praktiska moment, därför blir det helt enkelt inte lätt att svara i telefon och vi har valt att ställa in vår växel på semester-läge, det vill säga att den är helt stängd.

Vi vill tacka er alla för visad förståelse på förhand. Vi hörs och ses om en vecka!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *