Verktyg är viktigt när man lägger golv

Som alla vet är en hantverkare i princip ingenting utan sina verktyg. Här på Golvläggare Solna är vi väldigt noga med att alltid ha verktyg i toppskick och vi tar väldigt väl hand om våra verktyg.

Många läsare har hört av sig och undrat vilka verktyg vi använder och om det finns någon butik som säljer verktyg Stockholm som vi kan rekommendera.

Det är en ganska enkel fråga att besvara för oss eftersom vi sedan flera år tillbaka nästan uteslutande köper våra verktyg och köper eller hyr våra maskiner hos Lindströms Svets & Verktyg AB. De har en enormt bra fysisk butik på Gärdet i Stockholm och dit åker vi gärna när det är dags att inhandla nya verktyg till vårt företag.

Varför handlar vi just där?

Jo, först och främst är utbudet enormt. Butiken är omkring 500 kvadratmeter stor och fullproppad med verktyg som håller oerhört hög kvalitet. Här finns precis allt vi behöver när vi lägger golv.

Eftersom vi vant oss med att handla där hittar vi snabbt de verktyg vi behöver och vi kan lita på att det som säljs alltid håller högsta kvalitet. Vi har hittills inte blivit besvikna någon gång, tvärtom, så det är skönt att bara strosa in i butiken och plocka ner ett verktyg från hyllan, gå till kassan och betala och sen åka hem och använda det – och veta att det fungerar varje gång!

Ett stort plus är också att de har en stor parkering precis utanför entren där det hör och häpna är gratis att parkera.

En annan sak som är oerhört bra med Lindströms Svets & Verktyg AB är att de har en 900 kvadratmeter stor maskinpark med massor av maskiner att hyra. Ibland kan det vara så att vi behöver någon maskin för att utföra ett specialjobb och då kan vi lita på att den maskin vi behöver finns på plats!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *