Ett lyckat samarbete

Som ni trogna läsare och kunder vet lägger vi ju golv på fler ställen än bara i Solna. Även om AIK-land är där vi utgår ifrån och har våra lokaler så är ju stor-Stockholm egentligen vår hemmaplan. Vi är lika bekväma med att ta jobb på Lidingö som i Rinkeby eller på Södermalm.

Vi rör oss ofta utanför tullarna och har många trogna kunder i Södertälje, Norrtälje, Katrineholm och Strängnäs också för den delen. På senare tid har vi expanderat vår verksamhet mer mot Mälardalen och tagit betydligt fler jobb i Västerås, Hallstahammar, Surahammar, Köping, Kungsör och Arboga också.

På ett av våra senaste uppdrag var vi i Arboga och upptäckte att lokalen vi arbetade i var i behov av betydligt mer än bara ett golvbyte. Vi lyckades komma i kontakt med ett proffsigt lokalt byggföretag arboga som vi samarbetade med och det funkade klockrent.

Vi hade ett bra samarbete och en tydlig kommunikation vilket gjorde att vi kunde arbeta i lokalen samtidigt utan att vara i vägen för varandra. Resultatet blev oerhört lyckat och saken blev inte sämre av att det var riktigt trevliga gummor och gubbar som jobbade på det lokala byggföretaget.

Så vi hade väldigt kul när vi tog gemensamma kafferaster och slängde lite käft. Det var också kul att jobba med ett företag som har så stor lokalkännedom och kunde guida oss till rätt kebabställen på lunchen, för att ta ett exempel. Under de två veckorna vi jobbade i Arboga hann vi även göra stan och se några lokala sevärdheter. Den gamla stadskärnan är charmig och kan varmt rekommenderas ett besök.

Framöver har vi flera jobb bokade i den så kallade KAK-regionen där Köping, Arboga och Kungsör ingår. När vi jobbade i Arboga fick vi lära oss att regionen också kallas Västra Mälardalen vilket är ett namn som klingar vackert. Det låter nästan som ett sagoland faktiskt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *