En nöjd kund värmer hjärtat

Hej alla kära läsare där ute på det världsomspännande nätet!

Idag är det dags för er favoritgolvläggare att sätta sig bakom tangenterna för att återigen plita ned ett antal rader. För det är med en skön känsla som det har blivit dags att författa ännu ett inlägg här på bloggen.

Det är nämligen så att bland det bästa med att vara golvläggare är att få se en nöjd kund riktigt glad när vi har gjort ett bra jobb. För inte så länge sedan skedde det sist. Det var en bekant nere i Skåne som ringde och undrade om jag kunde komma ner och hjälpa honom akut.

Han hade fått en stor golvläcka i badrummet och hade svårt att få tag på någon som kunde hjälpa honom eftersom det var fredagskväll. Han var rädd att golvläckan skulle orsaka en omfattande vattenskada och i värsta fall sprida sig till resten av huset.

Jag kastade in grejerna i bilen och åkte ned till Malmö i ett svep, med undantag för en snabb pissepaus på Cirkle K ute i obygden. När jag kom ner insåg jag att det var bra att jag tryckt plattan i mattan, för skadan var omfattande och det hade kunnat ge stora skador på såväl badrumsgolvet som andra delar av huset.

Efter att ha inspekterat skadan och lyssnat med min bekant så visade det sig att skadan uppstått då min bekant hade anlitat en slarvig hantverkare för att installera sitt Spabad Malmö.

Lyckligtvis kunde jag ordna upp situationen. Jag åtgärdade skadan och ägnade sedan hela helgen åt att lägga nytt golv. Kunden strålade som en sol och tackade så hemskt mycket, och det känns verkligen bra i hjärtat att se hur glad en kund kan bli av det arbete som man gör.

Arbetet som golvläggare går nu vidare och jag hoppas på flera sådana glada stunder i framtiden.

Ta hand om er allesammans!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *