Ett knepigt uppdrag i Eskilstuna

Hej alla glada gubbar och gummor där ute i slott eller koja!

Nu har det blivit dags att berätta om det senaste uppdraget jag var ute på och det var ett knepigt sådant. Det var en större industri som hade monterat in en ny industriport Eskilstuna och som flyttat om flera olika maskiner och hyllplan.

Vi skulle lägga golv i hela industrilokalen men det försvårades av att industriporten redan var på plats. Normalt sett vill ju jag att golvet läggs först och att man tar in alla andra saker sedan, när golvet redan ligger. Då är det enklare att montera det rätt.

Det är nämligen enklare att få till saker uppepå ett färdigt golv än att klämma in ett golv under något som redan är färdigt.

I det här fallet visste jag inte hur vi skulle lösa det så jag funderade och funderade. Sedan kom jag på att ingen trucktrafik behövde gå genom porten. Den var i princip bara till för större bilar som ibland kör in och hämtar färdiga produkter.

Det slog mig att ingen av bilarna skulle ha problem med att köra över en mindre tröskel. En sådan skulle inte heller göra någon estetisk skillnad, samtidigt som den skulle vara väldigt enkel att montera på plats.

Sagt och gjort. Jag hade min lösning klar för mig och skred till verket. Resultatet blev bra och uppdragsgivaren blev väldigt nöjd med att jag lyckats lösa det hela.

Efter avslutat uppdrag blev vi bjudna på middag på en restaurang i centrala Eskilstuna. Det blev en trevlig kväll där vi avnjöt god mat och dryck och sedan gick och knöt oss på hotellet relativt tidigt.

Jag hann inte se jättemycket av Eskilstuna under uppdragets gång men mitt intryck var tyvärr att det verkar vara en ganska tråkig stad med ett relativt litet utbud. Dessutom har de ett rätt plastigt fotbollslag som är svårt att tycka om och som jag egentligen inte alls gillar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *