Här på Golvläggare Solna har vi alltid strävat efter att ge våra kunder de bästa lösningarna för deras hem. Genom åren har vi lagt tusentals golvytor med precision och passion. Och nu är vi oerhört glada att kunna berätta om vårt senaste samarbete som tar vår service till nya höjder – bokstavligt talat!

Vi är stolta över att meddela vårt nya partnerskap med en av de mest ansedda aktörerna inom takläggning – Takläggning Vellinge. Detta unika samarbete gör det möjligt för oss att erbjuda våra kunder en heltäckande lösning: byta både ditt golv och ditt tak med två företag du kan lita på.

Föreställ dig att kunna förnya hela ditt hem, från topp till tå, med minimalt besvär. Oavsett om det är trägolv som behöver en uppfräschning eller ett tak som behöver en översyn, har du nu två expertteam som arbetar sida vid sida för att säkerställa att ditt projekt slutförs till perfektion.

Varför välja detta paket?

  1. Heltäckande Expertis: Med Golvläggare Solna och Takläggning Vellinge får du tillgång till samlad kunskap och expertis på både golv- och takläggning.
  2. Smidighet: Genom att anlita ett kombinerat team får du ett smidigare projekt med bättre kommunikation och effektivitet.
  3. Ekonomiskt Fördelaktigt: Att anlita oss tillsammans ger ofta ekonomiska fördelar jämfört med att anlita två separata tjänster.

Vårt gemensamma mål är att erbjuda en lösning som är bekväm, hållbar och vacker, så att ditt hem kan stå starkt och snyggt i många år framöver.

Vi ser fram emot att få jobba med ditt nästa renoveringsprojekt. Vare sig det är ett nytt parkettgolv i vardagsrummet eller ett nytt, robust tak över ditt huvud, står vi redo att hjälpa till. Med Golvläggare Solna och Takläggning Vellinge har du en helhetslösning för ditt hem!

Kontakta oss idag för ett förutsättningslöst samtal där vi går igenom dina behov och önskemål samt återkommer med en offert! Tillsammans erbjuder vi marknadens bästa priser.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *